Imtynininkų startai

imtynesAnykščių imtynininkai dalyvavo keliose varžybose ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

Kovo 1 dieną Marijampolės atvirose pirmenybėse jaunieji imtynininkai iškovojo du čempionų vardus: Valius Kavaliauskas iš Viešintų pagrindinės mokyklos ir Troškūnų K.Inčiūros vidurinės mokyklos mokinys Deimantas Žvikas.

Bronzos medalius laimėjo troškūnietis Nojus Kriaučiūnas ir anykštėnas Matas Vilis. Pirmenybėse kovojo Vilniaus, Kauno, Šiaulių r., Kuršėnų , Vilkaviškio, Trakų, Šalčininkų, Anykščių, Marijampolės imtynininkai.

Minske ( Baltarusija) “Medvežonoko” tarptautiniame moterų imtynių jaunių turnyre traupietė Rugilė Abraškevičiūtė iškovojo bronzos medalį. “Medvedio” vardo moterų imtynių suaugusiųjų grupės turnyre bronzos medalį laimėjo ir Danutė Domikaitytė, o penktą vietą iškovojo Indrė Bubelytė.

Turnyre kovojo 15 šalių sportininkės.

Lydoje ( Baltarusija) tarptautiniame graikų- romėnų imtynių turnyre Domas Krikščiūnas laimėjo bronzos medalį. Pogrupio kovose nusileido sportininkui iš Azerbaidžiano,o kovodamas dėl trečios vietos įveikė varžovą iš Ukrainos. Turnyre dar dalyvavo sportininkai iš Latvijos, Norvegijos ir Lietuvos.

Tarptautiniame imtynių turnyre Valgoje (Estija) Anykščių imtynininkai nors čempionų vardų ir neiškovojo, bet finalinėse kovose nusileidę savo priešininkams sidabro medalius laimėjo Mantas Šmigelskas ir Donatas Grybas ( graikų – romėnų imtynės ) ir Greta Čeponytė ( moterų imtynes). Bronzos medalius laimėjo Deimantas Žvikas ir Deimantė Kabočiūtė.

akksc.lt:

Pasidalinkite